fbpx
Besplatni vikendi u Istočnoj Srbiji

Na našim društvenim mrežama često delimo mnogobrojne vredne nagrade: besplatne vikende u Istočnoj Srbiji, ulaznice, karte, kuvare i sl. 

Zapratite Facebook stranu Visit Eest Serbia i Instagram stranu Visit East Serbia i na vreme saznajte informacije kako da osvojite neku od fantastičnih nagrada.                                                                                   

IS 2

111 poklona u kampanji „MOJE LETO U ISTOČNOJ SRBIJI“

Provedite leto tamo gde se pije najbolje vino, gde su rimski imperatori gradili palate a graditelji krotili Dunav. Tamo gde stvarnost postaje čarolija – u istočnoj Srbiji!

Uživajte u lepotama Sokobanje, Stare planine, Đerdapa, Rtnja, Negotinskih pivnica, Borskog jezera, Lepenskog Vira, Felix Romuliane … 

Od 1. juna kreće kampanja: Moje leto u istočnoj Srbiji, u okviru koje ćemo podeliti 111 POKLONA: besplatnih vikenda, vožnji brodom, proizvoda iz regiona i ulaznica za glavne atrakcije: muzeje, pećine, Zoo vrt...

Zapratite facebook stranu Visit Eest Serbia i instagram stranu Visit East Serbia i na vreme saznajte informacije kako da osvojite neku od fantastičnih nagrada.

Prosečna ocena 9,4 na Booking.com je najbolji dokaz da je istočna Srbija sinonim odlične usluge i prijateljskog odnosa prema gostima.

Sa vama želimo da podelimo sve ono najbolje što imamo: najukusniju hranu, bogato nasleđe, druženje uz pesmu i vino, poglede od kojih zastaje dah, gostoljublje kakvog nema na kugli zemaljskoj. Vizual kampanje VES 2022

 

Poklanjamo 𝟐𝟎 𝐁𝐄𝐒𝐏𝐋𝐀𝐓𝐍𝐈𝐇 𝐕𝐈𝐊𝐄𝐍𝐃𝐀 𝐮 𝐢𝐬𝐭𝐨𝐜̌𝐧𝐨𝐣 𝐒𝐫𝐛𝐢𝐣𝐢

MOJE LETO U ISTOČNOJ SRBIJI!

Provedite leto tamo gde se pije najbolje vino, gde su rimski imperatori gradili palate a graditelji krotili Dunav. Tamo gde stvarnost postaje čarolija – u istočnoj Srbiji! Uživajte u lepotama Sokobanje, Stare planine, Đerdapa, Rtnja, Negotinskih pivnica, Borskog jezera, Lepenskog Vira, Felix Romuliane …

Poklanjamo 𝟐𝟎 𝐁𝐄𝐒𝐏𝐋𝐀𝐓𝐍𝐈𝐇 𝐕𝐈𝐊𝐄𝐍𝐃𝐀 𝐮 𝐢𝐬𝐭𝐨𝐜̌𝐧𝐨𝐣 𝐒𝐫𝐛𝐢𝐣𝐢! 

Nagradne objave kreću od 20. maja. Lajkujte facebook stranicu Visit East Serbia i na vreme saznajte informacije kako da osvojite besplatan vikend.

Prosečna ocena 9,4 na Booking.com je najbolji dokaz da je istočna Srbija sinonim odlične usluge i prijateljskog odnosa prema gostima.

Sa vama želimo da podelimo sve ono najbolje što imamo: najukusniju hranu, bogato nasleđe, druženje uz pesmu i vino, poglede od kojih zastaje dah, gostoljublje kakvog nema na kugli zemaljskoj.

Ves 2021

 

 

Tatjana Lukić iz Negotina i Dragana Živković iz Zaječara dobitnice poklon torti

Šetnja kroz istočnu Srbiju je gastronomsko putovanje kroz različite kulinarske specijalitete i poslastice. Tradicionalne poslastice mogu lako da postanu jedan od razloga zašto ćete zavoleti Zaječar i Kafe-poslastičaru "Stella-lux".
U to ime, POKLONILI SMO DVE TORTE na našoj facebook strani Visit East Serbia. Poklon torte dobile su Tatjana Lukić iz Negotina i Dragana Živković iz Zaječara. Tatjana i Dragana će, zajedno sa svojom porodicom i prijateljima, uživati u slasnim zalogajima renomirane
Kafe-poslastičara "Stella-lux"
iz Zaječara. Svaka od dobitnica dobiće po jednu tortu od oko 2,5 kg po izboru Dinastija ili Višnja.
Više informacija možete saznati ovde.
Marija iz Majdanpeka i Nikolina iz Beograda dobitnice besplatnog vikenda na Staroj planini

U cilju promocije turističkih potencijala i lepota istočne Srbije, posetioce naše regionalne web platforme Visit East Serbia nagradjujemo lepim nagradama. U okviru nagradne objave na našoj istoimenoj facebook stranici izvučene su dobitnice besplatnog vikenda na Staroj planini. To su Marija Kostadinovic-Srbulovic iz Majdanpeka i Nikolina Jovanovic iz Beograda. 
- Marija je osvojila vikend za dve osobe na bazi noćenja u Domaćinstvu Gabar: http://skr.rs/Pox 
- Nikolina je osvojila vikend za dve osobe na bazi noćenja u Vili Bogdanović: http://skr.rs/PoH

Ni Stara planina dec 20Marija i Nikolina će, zajedno sa svojim odabranim društvom, uživati u lepotama Stare planine. Molimo srećne dobitnice da nam svoje kontakt podatke ostave porukom u inboxu, radi dogoovra oko preuzimanja nagrade
- Više o Staroj planini možete saznati ovde: http://skr.rs/Pj3

 

❣️ POKLANJAMO VAM DVE TORTE ❣️

Šetnja kroz istočnu Srbiju je gastronomsko putovanje kroz različite kulinarske specijalitete i poslastice. Tradicionalne poslastice mogu lako da postanu jedan od razloga zašto ćete zavoleti Zaječar i Kafe-poslastičara "Stella-lux"
U to ime, POKLANJAMO VAM DVE TORTE na našoj facebook strani Visit East Serbia. Više informacija možete saznati klikom na link ovde.