fbpx
Nela Keković iz Pirota dobitnica haljine od svile Adress

U susret Novoj godini i predstojećim praznicima Visit East Serbia je poklano haljinu od svile modnog brenda Adress, jednoj od pratilaca facebook stranice Visit east Serbia. U pitanju je nela Keković iz Pirota. 
Nela će praznike dočekati u modernoj i prijatnoj haljini od svile brenda Adress iz Knjaževca. 
Za sve dame koje ovog puta nisu osvojile nagradu, zapratite profil Adress na Instagramu: na linku ovde, očekuju vas divni modeli haljina i lepa iznenađenja. 
Takođe, zapratite našu stranu na facebooku Visit East Serbia i očekujete, pored prezentacije lepota istočne Srbije i razne druge nagrade. 

1 Adress

Marija iz Majdanpeka i Nikolina iz Beograda dobitnice besplatnog vikenda na Staroj planini

U cilju promocije turističkih potencijala i lepota istočne Srbije, posetioce naše regionalne web platforme Visit East Serbia nagradjujemo lepim nagradama. U okviru nagradne objave na našoj istoimenoj facebook stranici izvučene su dobitnice besplatnog vikenda na Staroj planini. To su Marija Kostadinovic-Srbulovic iz Majdanpeka i Nikolina Jovanovic iz Beograda. 
- Marija je osvojila vikend za dve osobe na bazi noćenja u Domaćinstvu Gabar: http://skr.rs/Pox 
- Nikolina je osvojila vikend za dve osobe na bazi noćenja u Vili Bogdanović: http://skr.rs/PoH

Ni Stara planina dec 20Marija i Nikolina će, zajedno sa svojim odabranim društvom, uživati u lepotama Stare planine. Molimo srećne dobitnice da nam svoje kontakt podatke ostave porukom u inboxu, radi dogoovra oko preuzimanja nagrade
- Više o Staroj planini možete saznati ovde: http://skr.rs/Pj3

 

POKLANJAMO 4 BESPLATNA VIKENDA NA STAROJ PLANINI🎁

Dobrodošli na krov Srbije, Staru planinu, mesto koje će vas podmladiti i napuniti baterije svojom lepotom, bilo da samo šetate, uživate u zimskim sporovima, prelepoj prirodi ili tradicionalnim specijalitetima. Poklanjamo 4 besplatna vikenda na Staroj planini na našoj facebook strani Visit East Serbia. Više informacija možete saznati klikom na link ovde.

POKLANJAMO 4 BESPLATNA VIKENDA U BORU

Uživajte u lepotama grada Bora i okoline, kupanju u bistrim vodama Borskog jezera i termomineralnim izvorima Brestovačke banje, šetnjama šumovitim podnožjima srpskih Alpa: planina Stol i Veliki Krš. Opustite se u udobnom i komfornom smeštaju hotela Albo Bor: www.hotel-albo.rs

Poklanjamo 4 besplatna vikenda u Boru na našoj Visit East Serbia facebook strani. Sve informacije kako da dobijete besplatan vikend možete saznati klikom ovde.
Ni Bor

POKLANJAMO 4 BESPLATNA VIKENDA U GAMZIGRADSKOJ BANJI

Zajecar II

Uživajte u kupanju u termomineralnoj vodi, masažama, zelenilu i miru koji remeti jedino cvrkut ptica. Obiđite carstvo poslednjeg rimskog boga - Felix Romulianu, uživajte u šetnjama duž Timoka, ukusnim specijalitetima ovog kraja. Opustite se u udobnom smeštaju „Gamzigrada“.

Poklanjamo 4 besplatnih vikenda u Gamzigradskoj banji na našoj Visit East Serbia facebook strani. Sve informacije kako da dobijete besplatan vikend možete saznati klikom ovde.

Strana 1 od 6

raris logo

Trg oslobođenja bb; 19000 Zaječar

tel/fax. +381 (0)19 426 376
tel/fax. +381 (0)19 426 377

office@visiteastserbia.rs

 

Portal VisitEastSerbia razvio je RARIS u saradnji sa turističkim organizacijama regiona